Family Room Before

Simon and Emilie are a young couple who moved to the United States to grow both their business and their family.  They bought a “fixer-upper” because they loved the South Jersey area and the homesite.  But they needed vision to achieve the home they want for the family they intended to have.

The project involved a total house renovation – inside and out.  One of the proposed plans from a former architect, added a family room to the back of the home.  While it would have added the space they wanted, there was no real creativity to the plan, nor did it bring the rooms of the home together the way they imagined.

Cindy Cipriani immediately realized the value of being able to enjoy the private back yard from both inside and outside the home.  She suggested removing the wall between the kitchen and the great room (which they had been told they could not do.)  A steel beam solved that problem and the work began.

Family Room After

The result is a beautiful space that includes a gorgeous, modern kitchen, powder room and family room with giant, oversized windows to the world outside.  Even the finish fixtures are unique and reflect the homeowners’ European style.

Beautiful Kitchen After

This “fixer-upper” is now a place where Simon and Emilie proudly host their family when they come to visit from abroad.  And they look forward to starting their own family here in South Jersey.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *